Accés al contingut Accés al menú de la secció

Tmp Actual: ºC

Actualitat

 
 • Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020 i Pla de Seguretat Viària 2014-2016
  Aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya el Pla estratègic de Seguretat Viària de Catalunya (PESV) 2014-2020 i el Pla de Seguretat Viària (PSV) 2014-2016.
 • Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit
  El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) és un servei d'ajuda, orientació i informació en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.
 • Formació 3.0 per a motoristes
  El Servei Català de Trànsit i Anesdor imparteixen formació a peu de carretera a motoristes en ruta en una nova edició del programa Formació 3.0
 • Obres de millora a la C-55 i C-58
  La circulació per les carreteres C-55 i C-58 es troba temporalment restringida als vehicles en règim de transport especial amb itinerari de pas.
 • Permís per punts

  Informació sobre el sistema del permís per punts i els cursos de sensibilització i reeducació viària, l'objectiu dels quals és sensibilitzar els participants sobre les conseqüències dels accidents de trànsit i fomentar la seguretat viària.

 • Observatori de la Seguretat Viària
  L'Observatori de la Seguretat Viària ha engegat els seus treballs aquest novembre de 2015 com a nou òrgan que esdevindrà un gran banc d'intercanvi de dades, d'anàlisi i d'investigació relacionat amb la seguretat viària amb l'objectiu de contribuir a la reducció de la sinistralitat mortal del 50% l'any 2020 respecte del 2010.