Accés al contingut Accés al menú de la secció

Tmp Actual: ºC

Actualitat

 
 • Tràmits Electrònics
  El Servei Català de Trànsit us ofereix la possibilitat d'efectuar determinats tràmits del procediment sancionador de trànsit i rebre notificacions per mitjans electrònics.

  NOVETAT: Nous tràmits amb contrasenya

 • Vols fer formació gratuïta en seguretat viària?
  El Servei Català de Trànsit, aplicant el model català de seguretat viària basat en l’educació i la formació, us ofereix els següents cursos per contribuir a una mobilitat segura i responsable
 • Autoritzacions i restriccions a la circulació per a professionals
  Vehicles en règim de transport especials i vehicles que superen les dimensions i/o masses màximes reglamentàries. Disposicions anuals adoptades per a la millora de la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit.
 • Acreditació autoescoles de qualitat
  El Govern ha aprovat la creació d'una acreditació de qualitat que podran obtenir les autoescoles de Catalunya.
 • Permís per punts

  Informació sobre el sistema del permís per punts i els cursos de sensibilització i reeducació viària, l'objectiu dels quals és sensibilitzar els participants sobre les conseqüències dels accidents de trànsit i fomentar la seguretat viària.

 • Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit
  El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) és un servei d'ajuda, orientació i informació en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.
 • Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020 i Pla de Seguretat Viària 2014-2016
  Aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya el Pla estratègic de Seguretat Viària de Catalunya (PESV) 2014-2020 i el Pla de Seguretat Viària (PSV) 2014-2016.
 • Campanya europea ‘Let’s go!’
  Anima’t a participar a la campanya europea Let’s go per a la reducció de les víctimes de trànsit. Fotografia’t amb el lema Let’s go i comparteix la imatge a Twitter!
 • Obres de millora a la C-55 i C-58
  La circulació per les carreteres C-55 i C-58 es troba temporalment restringida als vehicles en règim de transport especial amb itinerari de pas.
 • Norma ISO 39001
  El Servei Català de Trànsit està treballant en la implantació de la norma ISO 39001. Aquesta norma de qualitat compromet a treballar amb la màxima eficiència per garantir que la mobilitat de les persones a Catalunya sigui segura i així reduir el nombre, la gravetat i les conseqüències dels accidents de trànsit.
 • IDECON - Identificació del conductor/a per empreses amb conveni
  Aplicació informàtica d’identificació telemàtica de conductors per a vehicles d’empresa.
 • Observatori de la Seguretat Viària
  El 23 de juliol es publica el Decret 167/2015 pel qual es crea l’Observatori de la Seguretat Viària. Un nou òrgan que esdevindrà un gran banc d’intercanvi de dades, d’anàlisi i d’investigació relacionat amb la seguretat viària amb l’objectiu de contribuir a la reducció de la sinistralitat mortal del 50% l’any 2020 respecte del 2010.