Accés al contingut Accés al menú de la secció
Olot
Tmp Actual: 9.5 ºC

Actualitat

 
 • Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020 i Pla de Seguretat Viària 2014-2016
  Aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya el Pla estratègic de Seguretat Viària de Catalunya (PESV) 2014-2020 i el Pla de Seguretat Viària (PSV) 2014-2016.
 • Infotrànsit digital
  Ja podeu consultar el nou número de la revista Infotrànsit al web de la publicació. Hi trobareu reportatges audiovisuals i altres continguts digitals que complementen els articles.
 • I Congrés Internacional sobre Dones i Seguretat Viària (28/04/2015)
  El Servei Català de Trànsit organitza el I Congrés Internacional sobre Dones i Seguretat Viària el 28 d’abril de 2015 a Barcelona. En el simposi s’analitzarà el paper de la dona en la mobilitat a través de la participació d’experts internacionals.
 • Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit
  El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) és un servei d'ajuda, orientació i informació en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.
 • Consulta de normativa
  En aquest apartat, a través d'un cercador, podreu consultar fàcilment la normativa vigent en matèria de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, i conèixer les sancions que comporta l'incompliment.
 • Reforma de la Llei de trànsit 2014
  La Llei 6/2014, de 7 d'abril, modifica el text articulat de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles de Motor i Seguretat Viària. Aquesta reforma se centra en aspectes específics i concrets de la seguretat viària per continuar avançant cap a una mobilitat més segura.