Accés al contingut Accés al menú de la secció
L'Espluga de Francolí
Tmp Actual: 17.5 ºC

Actualitat

 
 • Vius connectat. Conduint desconnecta
  El Servei Català de Trànsit posa en marxa la campanya ‘Vius connectat. Conduint desconnecta’ per evitar les distraccions durant la conducció.
 • I Congrés Internacional sobre Dones i Seguretat Viària (28/04/2015)
  El Servei Català de Trànsit organitza el I Congrés Internacional sobre Dones i Seguretat Viària el 28 d’abril de 2015 a Barcelona. En el simposi s’analitzarà el paper de la dona en la mobilitat a través de la participació d’experts internacionals.

  Ja podeu inscriure-us-hi!

 • Vols fer formació gratuïta en seguretat viària?
  El Servei Català de Trànsit, aplicant el model català de seguretat viària basat en l’educació i la formació, us ofereix els següents cursos per contribuir a una mobilitat segura i responsable
 • Restriccions a la circulació per motius de mobilitat
  Disposicions anuals adoptades per a la millora de la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit.
 • Consulta de normativa
  En aquest apartat, a través d'un cercador, podreu consultar fàcilment la normativa vigent en matèria de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, i conèixer les sancions que comporta l'incompliment.
 • Reforma de la Llei de trànsit 2014
  La Llei 6/2014, de 7 d'abril, modifica el text articulat de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles de Motor i Seguretat Viària. Aquesta reforma se centra en aspectes específics i concrets de la seguretat viària per continuar avançant cap a una mobilitat més segura.