Accés al contingut Accés al menú de la secció
Sitges
Tmp Actual: 20.7 ºC

Actualitat

 
 • Tràmits Electrònics / Trámites electrónicos
  El Servei Català de Trànsit us ofereix la possibilitat d'efectuar determinats tràmits del procediment sancionador de trànsit i rebre notificacions per mitjans electrònics.

  NOVETAT: Nous tràmits amb contrasenya

 • Autoritzacions i restriccions a la circulació per a professionals
  Vehicles en règim de transport especials i vehicles que superen les dimensions i/o masses màximes reglamentàries. Disposicions anuals adoptades per a la millora de la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit.
 • Formació 3.0 per a motoristes
  El Servei Català de Trànsit i Anesdor imparteixen formació a peu de carretera a motoristes en ruta en una nova edició del programa Formació 3.0
 • Obres de millora a la C-55 i C-58
  La circulació per les carreteres C-55 i C-58 es troba temporalment restringida als vehicles en règim de transport especial amb itinerari de pas.
 • Permís per punts

  Informació sobre el sistema del permís per punts i els cursos de sensibilització i reeducació viària, l'objectiu dels quals és sensibilitzar els participants sobre les conseqüències dels accidents de trànsit i fomentar la seguretat viària.

 • Observatori de la Seguretat Viària
  L'Observatori de la Seguretat Viària ha engegat els seus treballs aquest novembre de 2015 com a nou òrgan que esdevindrà un gran banc d'intercanvi de dades, d'anàlisi i d'investigació relacionat amb la seguretat viària amb l'objectiu de contribuir a la reducció de la sinistralitat mortal del 50% l'any 2020 respecte del 2010.