Accés al contingut Accés al menú de la secció
Cervera
Tmp Actual: 13.1 ºC

Actualitat

 
 • Vols fer formació gratuïta en seguretat viària?
  El Servei Català de Trànsit, aplicant el model català de seguretat viària basat en l’educació i la formació, us ofereix els següents cursos per contribuir a una mobilitat segura i responsable
 • Tràmits Electrònics
  El Servei Català de Trànsit us ofereix la possibilitat d'efectuar determinats tràmits del procediment sancionador de trànsit i rebre notificacions per mitjans electrònics.

  NOVETAT: Nous tràmits amb contrasenya

 • Autoritzacions de transports especials i vehicles especials
  Transports especials i vehicles especials: vehicles en règim de transport especials i vehicles que permanentment superen les dimensions i/o masses màximes reglamentàries.
 • Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit
  El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) és un servei d'ajuda, orientació i informació en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.
 • Consulta de normativa
  En aquest apartat, a través d'un cercador, podreu consultar fàcilment la normativa vigent en matèria de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, i conèixer les sancions que comporta l'incompliment.
 • Reforma de la Llei de trànsit 2014
  La Llei 6/2014, de 7 d'abril, modifica el text articulat de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles de Motor i Seguretat Viària. Aquesta reforma se centra en aspectes específics i concrets de la seguretat viària per continuar avançant cap a una mobilitat més segura.