Accés al contingut Accés al menú de la secció
Balaguer
Tmp Actual: 17.5 ºC

Actualitat

 
 • Tràmits Electrònics
  El Servei Català de Trànsit us ofereix la possibilitat d'efectuar determinats tràmits del procediment sancionador de trànsit i rebre notificacions per mitjans electrònics.

  NOVETAT: Nous tràmits amb contrasenya

 • Vols fer formació gratuïta en seguretat viària?
  El Servei Català de Trànsit, aplicant el model català de seguretat viària basat en l’educació i la formació, us ofereix els següents cursos per contribuir a una mobilitat segura i responsable
 • I Congrés Internacional sobre Dones i Seguretat Viària (28/04/2015)
  El Servei Català de Trànsit organitza el I Congrés Internacional sobre Dones i Seguretat Viària el 28 d’abril de 2015 a Barcelona. En el simposi s’analitzarà el paper de la dona en la mobilitat a través de la participació d’experts internacionals.

  Ja podeu inscriure-us-hi!

 • Autoritzacions de transports especials i vehicles especials
  Transports especials i vehicles especials: vehicles en règim de transport especials i vehicles que permanentment superen les dimensions i/o masses màximes reglamentàries.
 • Permís per punts
  Informació sobre el sistema del permís per punts i els cursos de sensibilització i reeducació viària, l’objectiu dels quals és sensibilitzar els participants sobre les conseqüències dels accidents de trànsit i fomentar la seguretat viària.
 • IDECON - Identificació del conductor/a per empreses amb conveni
  Aplicació informàtica d’identificació telemàtica de conductors per a vehicles d’empresa.