Accés al contingut Accés al menú de la secció
Cervera
Tmp Actual: 20.7 ºC

Actualitat

 
 • Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020 i Pla de Seguretat Viària 2014-2016
  Aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya el Pla estratègic de Seguretat Viària de Catalunya (PESV) 2014-2020 i el Pla de Seguretat Viària (PSV) 2014-2016.
 • Vius connectat. Conduint desconnecta
  El Servei Català de Trànsit posa en marxa la campanya ‘Vius connectat. Conduint desconnecta’ per evitar les distraccions durant la conducció.
 • APP Conduint
  Per reforçar la campanya de conscienciació viària sobre distraccions, el Departament d’Interior i el Servei Català de Trànsit han desenvolupat una aplicació per a mòbils Android que permet als conductors evitar distreure’s amb aquests elements de telefonia mentre condueixen.
 • Norma ISO 39001
  El Servei Català de Trànsit està treballant en la implantació de la norma ISO 39001. Aquesta norma de qualitat compromet a treballar amb la màxima eficiència per garantir que la mobilitat de les persones a Catalunya sigui segura i així reduir el nombre, la gravetat i les conseqüències dels accidents de trànsit.
 • Consulta de normativa

  En aquest apartat, a través d'un cercador, podreu consultar fàcilment la normativa vigent en matèria de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, i conèixer les sancions que comporta l'incompliment.

 • Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit
  El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) és un servei d'ajuda, orientació i informació en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.