• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’una motocicleta ha mort en una col·lisió a la C-63 a Brunyola (Selva)

06/07/2018 13:07

DIA: Divendres, 6 de juliol de 2018

HORA D'AVÍS: 08.00 h

VIA: C-63, al punt quilomètric 31 a Brunyola (Selva) en sentit Lleida

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-63 a l’altura del quilòmetre 31 al terme municipal de Brunyola (Selva). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 08.00 h.

Per causes que encara s'estan investigant, s’ha produït un xoc entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la topada, el conductor de la motocicleta, ha resultat ferit en estat greu i ha estat traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en helicòpter a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona a on ha mort posteriorment.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Quant a l’afectació viària, a la C-63 s’ha tallat l'accés a la C-25 en sentit Lleida fins que s’ha restablert la circulació a les 09.38 h aproximadament.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

6 de juliol de 2018

13.30 h