• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’una motocicleta ha mort avui a la GI-673 a Caldes de Malavella (Selva)

15/05/2017 20:05

DIA: Dilluns, 15 de maig de 2017
HORA D'AVÍS: 14.44 h

VIA: GI-673, punt quilomètric 3, a Caldes de Malavella (Selva)

 

 

El Servei Català de Trànsit informa que avui s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 3 de la carretera GI-673 a Caldes de Malavella (Selva). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.44 hores.

 

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta ha patit una sortida de via i, a causa de l’accident, el conductor i únic ocupant de la motocicleta ha resultat mort. Es tracta de S.R.M., un home de 42 anys i veí de Girona.

 

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa i, posteriorment, s’ha donat pas alternatiu. En aquest punt, s’hi ha produït retencions de mig quilòmetre en els dos sentits de la marxa. Finalment, a les 17:07 hores s’ha normalitzat la circulació en aquesta carretera.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

15 de maig de 2017

17.00 h