• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un camió ha mort aquesta matinada a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

17/05/2017 09:05

DIA: Dimecres, 17 de maig de 2017
HORA D'AVÍS: 02.38 h

VIA: AP-7, al punt quilomètric 157, a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) en sentit nord

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 157 de l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) en sentit nord. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 02.38 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, el conductor d’un camió, que es trobava fora del seu vehicle, ha estat atropellat per un segon camió i ha resultat mort. Es tracta d’A.P.H, de 52 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de l’Escala.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, durant la matinada, la via ha estat restringida en sentit nord i s’han fet desviaments per la B-30. Ara mateix, hi ha un carril tallat a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès en direcció Girona i aturades d’11 km.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

17 de maig de 2017

08.45 h