• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que la passatgera d'una motocicleta ha mort en un sinistre a la C-31 a Badalona (Barcelonès)

18/06/2017 10:06
 

DIA: Diumenge, 18 de juny de 2017

HORA D'AVÍS: 06.19 h

VIA: C-31, al punt quilomètric 212 a Badalona (Barcelonès)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari amb una víctima mortal al punt quilomètric 212 de la C-31 a Badalona (Barcelonès), en sentit Mataró. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.19 hores. 

Per causes que encara s’estan investigant, una única motocicleta s’ha accidentat i la passatgera del vehicle de dues rodes ha resultat morta. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat el conductor a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), en estat menys greu. 

Arran de la incidència s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del SEM. El sinistre ha provocat afectació viària amb restricció de carrils a la calçada en sentit Mataró de la C-31 fins a un quart de nou del matí. 

Amb aquesta víctima mortal, ja són 20 els motoristes que han perdut la vida aquest 2017 a les carreteres catalanes, més del doble que l’any passat a la mateixa data. Davant d’això, el Servei Català de Trànsit demana als motoristes més percepció del risc i consciència de la seva fragilitat i a la resta d’usuaris, respecte i actituds de protecció per reduir les víctimes d’aquest col·lectiu. 

L’organisme també recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268. 

 

18 de juny de 2017

10.30 h