• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme ha mort en un sinistre viari a l’A-2 a Castellolí (Anoia)

03/08/2017 20:08

DIA: Dijous, 3 d’agost de 2017
HORA D'AVÍS: 15.31 h

VIA: A-2, al punt quilomètric 564,3 a Castellolí (Anoia)

 

El Servei Català de Trànsit  informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari amb una víctima mortal al punt quilomètric 564,3 de l’A-2 a l'altura de Castellolí (Anoia). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.31 hores.

 

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha patit una sortida de via. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle, J.C.S., de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Igualada (Anoia).

 

Arran del sinistre, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d’efectuar tasques d’excarceració, i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Quant a l’afectació viària, s’ha tallat un carril de la via en sentit Barcelona fins a les 19.42 hores, moment en el qual s’ha donat per finalitzada l’afectació.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

03 d’agost de 2017

21.04 h