• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme va morir ahir en un sinistre viari a la C-26 a La Sentiu de Sió (Noguera)

10/10/2017 08:10

DIA: Dilluns, 9 d’octubre de 2017

HORA D'AVÍS: 19.18 h

VIA: C-26 al punt quilomètric 31 a La Sentiu de Sió (Noguera) en sentit Solsona

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la C-26 al punt quilomètric 31 a l’altura de La Sentiu de Sió (Noguera) en sentit Solsona. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.18 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió entre un turisme i un camió. A causa del sinistre, va morir el conductor del cotxe, A.H.R., de 56 anys i veí de Térmens. El conductor del camió va resultar il·lès.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la carretera va estar tallada en tots dos sentits i la situació es va normalitzar cap a les 23.40 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

10 d’octubre de 2017

08.00 h