• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor i la passatgera davantera d’una furgoneta van morir ahir en un sinistre viari a la C-12 a Amposta (Montsià)

12/10/2017 10:10

DIA: Dimecres, 11 d’octubre de 2017
HORA D'AVÍS:
23.08 h

VIA: C-12 al punt quilomètric 5 a Amposta (Montsià)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la C-12 al punt quilomètric 5 a l’altura d’Amposta (Montsià). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a  les 23.08 h

 

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal en la qual s’hi van veure implicats tres vehicles, una furgoneta i dos turismes. A conseqüència d’això, les dues persones ocupants de la furgoneta van morir, el conductor i la passatgera davantera. Es tracta d'E.M.C., un home de 72 anys veí de Sant Jaume d’Enveja, i de R.V.C, una dona de 72 anys i veïna de Tortosa. En el mateix sinistre, tres persones més van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Quant a l’afectació viària, la via va estar tallada en tots dos sentits fins a les 01.51 h de la matinada.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

12 d’octubre de 2017

10.30 h