• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme ha mort aquest matí en un accident a l’N-II Castellnou de Seana (Pla d’Urgell)

04/12/2017 18:12

DIA: Dilluns, 4 de desembre de 2017
HORA D'AVÍS: 06.46 h

VIA: N-II a Castellnou de Seana, punt quilomètric 493 (Pla d’Urgell)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-II al punt quilomètric 493, al terme municipal de Castellnou de Seana (Pla d’Urgell). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.49 h.

 

Per causes que encara s’estan investigant, el vehicle ha sortit de la via i, com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del turisme, es tracta, de S.M.A., de 30 anys i veí de Bellpuig.

 

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

04 de desembre de 2017

13.05 h