• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que dos ocupants d’un turisme han mort en un sinistre viari a l’AP-7 a Vilablareix (Gironès)

06/12/2017 12:12

DIA: Dimecres, 6 de desembre de 2017

HORA D'AVÍS: 06.02 h

VIA: AP-7, al punt quilomètric 64,7 a Vilablareix (Gironès)

 

El Servei Català de Trànsit informa que a primera hora d’aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 64,7, al terme municipal de Vilablareix (Gironès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.02 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi hagut una col·lisió entre un camió, una furgoneta i quatre turismes i han mort el conductor i la passatgera davantera d’un dels cotxes implicats. Es tracta de W.A.B.E., de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona i d'A.M.R.M., de 25 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Salt. A més, en el sinistre hi ha hagut dues persones ferides greus i dues més ferides menys greus, que han estat traslladades a l’Hospital Trueta de Girona.

Arran de la incidència, s’han activat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que també ha activat el suport psicològic.

Pel que fa a l’afectació viària, la circulació s’ha tallat en el punt de l’accident en sentit nord i s’han fet desviaments per la sortida 8 de l’autopista cap a l'N-II. A les 07.29 h s’ha pogut obrir un carril i  hi ha hagut fins a 7 km d’aturades en direcció Girona. A les 09.50 h aproximadament s’ha reobert totalment la via en sentit nord.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

06 de desembre de 2017

12.20 h