• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’una motocicleta ha mort aquesta tarda en un xoc amb dos turismes a l’L-702 a Artesa de Lleida (Segrià)

11/01/2018 14:01

DIA: Dijous, 11 de gener de 2018
HORA D'AVÍS:
14.57 h

VIA: L-702, al punt quilomètric 6,5 a Artesa de Lleida (Segrià)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’L-702 al punt quilomètric 6,5 al terme municipal d’Artesa de Lleida (Segrià). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.57 h.

 

Per causes que s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió per encalç en què s’han vist implicats dos turismes i una motocicleta. A conseqüència de l’accident ha resultat mort el conductor de la motocicleta. Es tracta d’un home, M.B.P., de 68 anys i veí de Puigverd.

 

Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Quant a l’afectació viària, en un primer moment s’ha donat pas alternatiu i, més tard s’ha tallat totalment la via en ambdós sentits de la marxa. A partir de les 17.00 h s’ha normalitzat la circulació.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

11 de gener de 2018

17.55 h