• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que un vianant ha mort atropellat aquest matí a la C-14 a Reus (Baix Camp)

13/01/2018 06:01

DIA: Dissabte, 13 de gener de 2018
HORA D'AVÍS:
06.12 h

VIA: C-14, al punt quilomètric 11,1 a Reus (Baix Camp)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha va registrat un sinistre viari mortal a la C-14 al punt quilomètric 11,1, al terme municipal de Reus (Baix Camp). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.12 h.

 

Per causes que s'estan investigant, el vianant anava caminant pel voral de la via i un turisme l’ha atropellat. Com a conseqüència, el vianant ha mort. Es tracta d’un home, F.F.M., de 44 anys, veí de Reus i de nacionalitat espanyola.

 

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Quant a l'afectació viària, s’ha tallat la circulació al tram de l’accident, al lateral de la sortida en direcció a Reus, fins que s’ha pogut restablir la normalitat. En aquests moments la circulació està restablerta totalment.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

13 de gener de 2018

13.12 h