• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme va morir ahir en una col·lisió frontal a la N-II a la Jonquera (Alt Empordà)

09/02/2018 08:02

DIA: Dijous, 8 de febrer de 2018

HORA D'AVÍS: 17.39 h

VIA: N-II, al punt quilomètric 778,2 a la Jonquera (Alt Empordà)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la N-II al punt quilomètric 778,2 al terme municipal de la Jonquera (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.39 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha va haver una col·lisió frontal amb tres turismes implicats. Com a conseqüència de l’accident, va morir el conductor d’un dels turismes, un home de nacionalitat portuguesa. A més, hi va haver un ferit greu, el qual va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona, i un altra persona ferida menys greu, la qual van traslladar a l’hospital de Figueres.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. També hi va treballar la Policia Local de la Jonquera.

Quant a l'afectació viària, la carretera va estar tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa, tot i que es van habilitar desviaments per l’AP-7 en sentit nord. Cap a les 20.09 h, es va reobrir la circulació.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

9 de febrer de 2018

08.50 h