• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme va morir ahir a la nit en una col·lisió frontal a la C-1413a al Papiol (Baix Llobregat)

09/02/2018 22:02

DIA: Divendres, 9 de febrer de 2018
HORA D'AVÍS: 22.12 h

VIA: C-1413a, al punt quilomètric 3 al Papiol (Baix Llobregat)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la C-1413a al punt quilomètric 3 al terme municipal del Papiol (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.12 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha va haver una col·lisió frontal entre dos turismes. Com a conseqüència del xoc, va morir el conductor d’un dels turismes, es tracta d’un home, A.M.M., veí de Castellbisbal i de nacionalitat espanyola. El conductor de l’altre turisme va resultar ferit lleu i va ser atès i donat d’alta in situ pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del SEM.

Quant a l'afectació viària, la carretera va estar tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa, i a les 00.00 h aproximadament, es va restablir la circulació.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

10 de febrer de 2018

11.30 h