• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que els dos ocupants d’una motocicleta van morir ahir en un sinistre viari a la BV-5105 a la Roca del Vallès (Vallès Oriental)

13/03/2018 08:03

DIA: Dilluns, 12 de març de 2018
HORA D'AVÍS: 20.19 h

VIA: BV-5105, al punt quilomètric 1, a la Roca del Vallès (Vallès Oriental)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la BV-5105 al punt quilomètric 1, al terme municipal de la Roca del Vallès (Vallès Oriental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.19 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre una motocicleta i un camió i, com a conseqüència del xoc, els dos ocupants de la motocicleta van morir. Es tracta de, J.C.V, un home de 45 anys, i d’un menor d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Agnès de Malanyanes.

 

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. També hi va treballar la Policia Local.

 

Quant a l’afectació viària, la via va quedar tallada al trànsit i es va poder restablir la circulació cap a les 01.03 h.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

13 de març de 2018

08.00 h