• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que una persona va morir atropellada ahir en un sinistre viari a l’N-II a Arenys de Mar (Maresme)

13/03/2018 08:03

DIA: Dilluns, 12 de març de 2018
HORA D'AVÍS: 23.15 h

VIA: N-II, al punt quilomètric 658, a Arenys de Mar (Maresme)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a l’N-II al punt quilomètric 658, al terme municipal d’Arenys de Mar (Maresme). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.15 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va atropellar un vianant i aquest va morir. Es tracta de J.LL.C, un home de 57 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Arenys de Mar.

 

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra  i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. També hi va treballar la Policia Local.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

13 de març de 2018

08.00 h