• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor i la passatgera davantera d’un tot terreny han mort en un sinistre en una pista forestal propera a la C-61 a Vallgorguina (Vallès Oriental)

15/04/2018 16:04

DIA: Diumenge, 15 d’abril de 2018
HORA D'AVÍS: 13.19 h

VIA: Pista forestal propera a la C-61, al punt quilomètric 13,5, a Vallgorguina (Vallès Oriental)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal en una pista forestal propera a la carretera C-61 al punt quilomètric 13,5 al terme municipal de Vallgorguina (Vallès Oriental). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.19 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un tot terreny en una pista forestal que va de Vallgorguina al Montnegre. Com a conseqüència d’això, han mort els dos ocupants del vehicle. El conductor, J.G.D, un home de 79 anys i veí de Cornellà de Llobregat, i la passatgera davantera, A.D.P, una dona de 80 anys i veïna de Cornellà de Llobregat.

 

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

15 d’abril de 2018

15.45 h