• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que s’ha produït una esllavissada a l’LV-9124 a Castell de Mur (Pallars Jussà)

16/04/2018 15:04

DIA: Dilluns, 16 d’abril de 2018
HORA D'AVÍS: 15.14 h

VIA: LV-9124, al punt quilomètric 5 a Castell de Mur (Pallars Jussà)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha produït una esllavissada a la carretera LV-9124 al punt quilomètric 5 (Pallars Jussà). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.14 h.

 

Per causes que estan investigant el cos de Mossos d’Esquadra, s’ha produït una esllavissada a la carretera LV-9124 al seu pas per Castell de Mur i, segons les primeres informacions, un turisme hauria quedat atrapat mentre circulava.

 

Quant a l’afectació viària, la carretera ha quedat tallada al trànsit entre els quilòmetres 2,5 i 6, en ambdós sentits de la marxa, i la previsió és que es mantingui tallada durant les pròximes hores.

 

Les tasques del dispositiu d’emergències s’han vist agreujades pel terreny inestable a la zona.

 

Arran de la incidència, en rebre l’avís aquesta tarda, s’han activat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, amb la unitat de muntanya, cinc dotacions i l’helicòpter amb els GRAE dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. A més, també s’hi ha desplaçat un tècnic geòleg de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya per estudiar l’estabilitat del terreny.

 

L’SCT recomana tant als usuaris de la via afectada com als mitjans de comunicació que no s’apropin a la zona pel risc de noves esllavissades i que us mantingueu informats de l’estat de la incidència a través dels canals habituals.

 

 

16 d’abril de 2018

21.15 h