• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme va morir ahir en una sortida de via a la GIV-6321 a Albons (Baix Empordà)

08/08/2018 16:08

DIA: Dimecres, 8 d’agost de 2018

HORA D'AVÍS: 16.05 h

VIA:  GIV-6321, al punt quilomètric 1,5 a Albons (Baix Empordà)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la GIV-6321, al punt quilomètric 1,5 al terme municipal d’Albons (Baix Empordà), en sentit cap al nucli de la població d’Albons. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 16.05 h.

 

Per causes que s'estan investigant, hi va haver una sortida de via d’un turisme i en va morir el conductor. Es tracta de S.B.L., un home de 80 anys, veí d’Albons i de nacionalitat espanyola. Segons les darreres informacions de les investigacions hi hauria indicis de què l’accident s’hagués produït per circumstàncies naturals prèvies a l’accident.

 

Arran de la incidència, es van mobilitzar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Aquesta incidència va obligar a donar pas alternatiu a la via.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

9 d’agost de 2018

12.58 h