• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d'un turisme va morir ahir en una col·lisió frontal a la C-14 a Bassella (Alt Urgell)

08/08/2018 08:08

DIA: Dimarts, 7 d’agost de 2018

HORA D'AVÍS: 20.33 h

VIA: C-14, al punt quilomètric 131, a Bassella (Alt Urgell)

 

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la C-14, al punt quilomètric 131, al terme municipal de Bassella (Alt Urgell), en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.33 h.

 

Per causes que s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes. Com a conseqüència d’aquesta col·lisió, va morir el conductor d’un dels vehicles. Es tracta d’ I.B.F, un home de 41 anys i veí d’Oliana. En aquest sinistre, tres persones més van resultar ferides i les van traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

 

Arran de la incidència, es van mobilitzar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

A les 22.58 h aproximadament es va normalitzar la situació a la via.   

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

 

8 d’agost de 2018

08.30 h