• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un camió ha mort avui en una sortida de via a l’AP-7 a Freginals (Montsià)

09/08/2018 04:08

DIA: Dijous, 9 d’agost de 2018

HORA D'AVÍS: 04.09 h

VIA: AP-7, al punt quilomètric 334,2 a Freginals (Montsià)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada passada s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’AP-7, al punt quilomètric 334,2 al terme municipal de Freginals (Montsià), en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 04.09 h.

 

Per causes que s'estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un camió. Com a conseqüència de l’impacte, ha mort el conductor i únic ocupant. Es tracta d’un home, F.G.G., de 58 anys, veí de fora de Catalunya i de nacionalitat espanyola.  

 

Arran de la incidència, s’han mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

 

9 d’agost de 2018

13.09 h