• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un tractor ha mort en una col·lisió a la T-330 a Horta de Sant Joan (Terra Alta)

06/10/2018 18:10

DIA: Dissabte, 6 d’octubre de 2018
HORA D'AVÍS: 08.15 h

VIA: T-330, al punt quilomètric 16,2, a Horta de Sant Joan (Terra Alta)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha produït un accident de trànsit mortal a la T-330 al punt quilomètric 16,2, al terme municipal d’Horta de Sant Joan (Terra Alta). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a la 08.15 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió entre un tractor i una furgoneta. Com a conseqüència del xoc, el conductor del tractor ha mort. La víctima és un home, M.J.A.F., de 50 anys, veí d’Horta de Sant Joan i de nacionalitat espanyola. En l’accident també han resultat ferits els ocupants de la furgoneta, un de caràcter lleu i quatre menys greu, tots traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. D’altra banda, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat la unitat de suport psicològic.

 

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

 

6 d’octubre de 2018

18.32 h