• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’una motocicleta ha mort aquesta tarda en una col·lisió a l’N-340 a Tarragona (Tarragonès)

07/11/2018 20:11

Amb aquesta víctima, ja són 164 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any

 

DIA: Dimecres, 7 de novembre de 2018
HORA D'AVÍS: 16:42 h

VIA: N-340, al punt quilomètric 1.167 a Tarragona (Tarragonès)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha produït un accident de trànsit mortal a l’N-340 al terme municipal de Tarragona (Tarragonès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16:42 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un tot terreny ha col·lidit frontalment amb una motocicleta i, com a conseqüència de l’accident, el conductor del vehicle de dues rodes ha mort. Es tracta d’un home, I.D.B., de 41 anys i veí de Torredembarra.

Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a la incidència viària, l’N-340 ha estat tallada al trànsit en sentit sud i s’han fet desviaments.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

07 de novembre de 2018

20:30 h