• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’una motocicleta ha mort en un sinistre a la C-1413a a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

04/12/2018 07:12

Amb aquesta víctima, són 177 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any

 

DIA: Dimarts, 04 de desembre de 2018
HORA D'AVÍS: 07:35 h

VIA: C-1413a, al punt quilomètric 6, a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí hi ha hagut un accident de trànsit a la C-1413a al terme municipal de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07:35 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, s’ha produït un sinistre entre un camió i una motocicleta. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor de la motocicleta. La víctima és un home, F.B.V., de 28 anys, veí de Barcelona i de nacionalitat espanyola.

 

Pel que fa a l'afectació viària, la circulació ha estat tallada fins que s’ha pogut restablir el trànsit als volts de les 10.00 hores.

 

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

04 de desembre de 2018

13:31 h