• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’una motocicleta ha mort en una col·lisió a la B-24 a Cervelló (Baix Llobregat)

05/12/2018 13:12

Amb aquesta víctima, són 178 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any

DIA: Dimecres, 05 de desembre de 2018
HORA D'AVÍS: 07:20 h

VIA: B-24, al punt quilomètric 6,5, a Cervelló (Baix Llobregat)

 

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha produït un accident de trànsit a la B-24 al terme municipal de Cervelló (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07:20 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió en què s’han vist implicats una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència del xoc, ha mort el conductor de la motocicleta, un home, J.M.G., de 54 anys, veí de Sant Feliu de Llobregat i de nacionalitat espanyola.

Pel que fa a la situació viària, la carretera ha estat tallada al trànsit des de les 07.30 h fins que s’ha pogut restablir, a les 12.00 h aproximadament.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

05 de desembre de 2018

13:35 h