• Imprimeix

Benvinguda del director

Director del Servei Català de Trànsit

És un plaer donar-vos la benvinguda al portal corporatiu del Servei Català de Trànsit (SCT), l’organisme de referència a Catalunya en la gestió de la mobilitat i de les polítiques de seguretat viària.

L’objectiu d’aquest web és convertir-se en una eina d’informació i de comunicació útil i eficient entre la ciutadania i l'SCT. En aquesta plataforma podreu realitzar gestions i tràmits de manera clara i accessible, i tindreu al vostre abast la informació sobre l’estat de la xarxa viària actualitzada a l’instant i en temps real. A més, hi trobareu totes les accions i tasques que el Servei Català de Trànsit desenvolupa en matèria de seguretat, educació, formació i conscienciació. I sobretot tindreu accés al servei d’ajuda, orientació i informació a víctimes en cas d’accident de trànsit.

D’aquesta manera, aquest portal es converteix en una peça fonamental en el món de les xarxes socials a l’abast de tots els ciutadans i ciutadanes.

El Servei Català de Trànsit lluita  amb totes les seves forces contra la sinistralitat a les nostres carreteres. El nostre objectiu és convertir Catalunya en un país líder en la reducció de víctimes i en polítiques de seguretat viària i mobilitat segura, saludable i sostenible.

Durant els darrers anys, el nombre de víctimes s’ha vist reduït de manera significativa, però no ens podem permetre relaxar-nos ni caure en l’autocomplaença. A la carretera, víctimes 0.

Aquest és  i serà sempre el nostre objectiu: una mobilitat sense víctimes mortals ni ferits amb seqüeles greus per a tota la vida. Un objectiu que ens omple d’orgull però que cal fer plegats, apostant per una responsabilitat compartida en seguretat viària.

Tenim la confiança que aquest portal s’ha convertit ja en un element més de col·laboració i cooperació de tothom que ens permetrà donar una millor resposta a les necessitats que genera la mobilitat dins la nostra societat.

 

Juli Gendrau

Director del Servei Català de Trànsit

Data d'actualització:  11.06.2018