• Imprimeix

II Jornada de les Víctimes d'Accidents de Trànsit (19/11/2007)

II Jornada de les Víctimes d’Accident de Trànsit

El Servei Català de Trànsit va centrar la II Jornada de les Víctimes d’Accident de Trànsit en les víctimes d’accident de motocicleta. L’acte, que portava per lema “Els accidents de motocicleta: Històries de superació personal”, va tenir lloc el 19 de novembre a l’auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), a la plaça dels Àngels, 1, de Barcelona.

Seguint el camí iniciat amb la I Jornada de Víctimes d’Accident de Trànsit, celebrada l’any 2006, aquesta Jornada pretenia ser un fòrum de reflexió sobre totes les conseqüències que viu un accidentat i els seus familiars després d'un accident de trànsit, en aquest cas, centrant el plantejament en les víctimes d’accident de motocicleta ja que s’havia detectat un repunt en aquest tipus de sinistres.

L’objectiu de la Jornada de les Víctimes és intentar explicar la problemàtica al voltant de les víctimes i els seus familiars i humanitzar les xifres sobre accidents de trànsit. En aquest sentit, l’any 2007 es va projectar un vídeo amb testimonis de víctimes d’accidents de trànsit, a través del qual es pretenia acostar el drama que viuen moltes famílies quan un accident de trànsit trenca les seves vides per sempre.

La Jornada va ser inaugurada pel conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i va comptar amb la participació, entre d’altres, del fiscal de sala de seguretat viària, Bartolomé Vargas, i del pilot Isidre Esteve.

Data d'actualització:  06.06.2011