• Imprimeix

Jornada sobre Accessibilitat i Seguretat Viària (25/03/2015)

Jornada sobre Accessibilitat i Seguretat Viària

La sala d’actes del Departament d’Interior va acollir el 25 de març de 2015 la Jornada sobre Accessibilitat i Seguretat Viària, organitzada pel Servei Català de Trànsit (SCT) amb l’objectiu de promoure la millora de la seguretat viària i l’accessibilitat de tota la població a  les ciutats, sobretot de les persones amb mobilitat reduïda.

En el seu transcurs de la jornada es va presentar  la  “Guia  d’accessibilitat en vies urbanes”, elaborada per la Fundación Española para la Seguridad Vial  (FESVIAL), per encàrrec de la Fundació ONCE.

A l’acte va participa el director de l’SCT, Joan Josep Isern, el responsable de mobilitat de FESVIAL  i coautor de la “Guia d’Accessibilitat en vies urbanes”, Alfons Perona, i el delegat Territorial d'ONCE a Catalunya, Xavier Grau. La jornada va ser closa pel president de FESVIAL, Luís Montoro.

L’acte es va adreçar sobretot a policies locals, tècnics municipals i agents de mobilitat, així com a càrrecs  amb responsabilitats municipals en l’àmbit de la seguretat viària, entitats de persones amb mobilitat reduïda i associacions de veïns, entre d’altres.

Data d'actualització:  25.03.2015