• Imprimeix

Jornada tècnica sobre seguretat viària en l’entorn laboral (30/06/2015)

El Servei Català de Trànsit va organitzar el 30 de juny passat aquesta jornada, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, on es va analitzar la mobilitat i accidentalitat in itinere i in mission amb l’objectiu de cercar noves línies d’actuació i aconseguir reduir la sinistralitat en aquest àmbit.

Convé destacar que al  2014 hi va haver 11.623 víctimes de trànsit en l’entorn laboral, fet que representa un increment del 7,9% respecte de l’any anterior. Entre aquests accidents, 8.957 van ser in itinere i 2.666, in missio, la qual cosa representa un 36% de total de les víctimes d’accident de trànsit a Catalunya. in itinere i in mission amb l’objectiu de cercar noves línies d’actuació i aconseguir reduir la sinistralitat en aquest àmbit.

En aquesta jornada es van tractar diversos temes:

  • Presentació de l’informe “Prevenció de lesions i accidents de trànsit per a la seguretat dels empleats (PRISE número 4)”
  • Context dels desplaçaments a la feina: Europa, Espanya i Catalunya. Accidents de trànsit laborals. Marc legal i projectes per a la reducció dels accidents de trànsit
  • Models existents: Finançament, formació i gestió de la mobilitat i bones pràctiques
  • Visió del grup de treball de seguretat viària laboral del Servei Català de Trànsit.
Data d'actualització:  30.06.2015