• Imprimeix

"No corris. Viu més"

Campanya: "No corris. Viu més"

4  multimèdies

Espot de la campanya del Servei Català de Trànsit "No corris. Viu més"

 

El Departament d’Interior i el Servei Català de Trànsit (SCT) impulsen la campanya “No corris. Viu més”, l’objectiu de la qual és fomentar l’slow life en la conducció per evitar morts a la carretera.

Aquesta nova acció comunicativa, difosa a televisió, ràdio, premsa, Internet i cinema durant els mesos de novembre i desembre de 2018, pretén conscienciar sobre l’excés de velocitat, una conducta de risc que té greus conseqüències a la carretera. I és que la velocitat excessiva és un dels principals factors concurrents de la sinistralitat viària ja que, a més de ser una causa directa de sinistres viaris, és un factor que augmenta la gravetat de les lesions.

Així, “No corris. Viu més” advoca per l’slow life en la conducció a través de la difusió del missatge que cal desaccelerar la nostra mobilitat i gaudir de cada moment vital. La campanya parteix de la plasmació real de situacions diverses d’aquesta vida accelerada, compartida amb emocions i sensacions personals que, si no gestionem correctament, poden prendre’ns la vida a la carretera.

En definitiva, es vol transmetre la necessitat d’un canvi de mentalitat per alentir la vida, un canvi que es fa vital en el cas de la conducció: conduir amb pressa és l’exemple més clar de com ens exposem a deixar de viure. En aquest sentit, el lema de la campanya, “No corris. Viu més”, és clar, curt i contundent, i combina la racionalitat del missatge “no corris” amb l’emotivitat del concepte “viu més”.

Els elements de la campanya són:

  • Dos espots, un de 40” i un de 20”, i dues versions de 5”
  • Dues falques de 30” i 20”
  • Dues gràfiques i les adaptacions als diferents mitjans escrits i en línia

 Període de difusió:

La difusió comença a mitjan novembre de 2018 i, en una primera fase, s’allarga fins a finals d’any. Es reforça l’emissió durant els períodes festius que registren una elevada mobilitat.

 

Data d'actualització:  16.11.2018