• Imprimeix

Formació 3.0 per a motoristes

Encara no coneixes la Formació 3.0 per a motoristes?

Formació 3.0 per a motoristes

Mai és tard per aprendre o per reciclar coneixements, i menys si es tracta de millorar la seguretat quan sortim a la carretera en moto. Molts quilòmetres a l’esquena conduint motocicleta no garanteixen una conducció segura, ja que de vegades s’adquireixen conductes errònies que comporten riscos.

Si vols conduir la teva moto amb més seguretat, aquesta és la teva oportunitat. T’ho fem fàcil! Inscriu-te a les sessions de Formació 3.0 per a motoristes que el Servei Català de Trànsit i l’Associació  Nacional d’Empreses del Sector de les Dues Rodes (Anesdor) imparteixen aquest 2018 per quart any consecutiu.

En què consisteix l’activitat formativa?

Són sessions pràctiques de conducció adaptades a tots els nivells que es desenvolupen in situ  en carreteres obertes, freqüentades per motoristes i amb risc d’accidentalitat. Les rutes duren uns quinze minuts i els participants són guiats i enregistrats pels instructors per, posteriorment, visionar les gravacions i comentar les actituds poc segures o les errades que hagin observat.

Què has de portar?

Només hi has de dur la teva moto, el teu equipament i, sobretot, ganes i interès per millorar la teva seguretat al manillar!

Quan es fan?

Les formacions es fan normalment durant els matins de caps de setmana.

Com t’hi has d’apuntar?

Per participar-hi no cal inscripció prèvia, només has d’anar el dia de la formació al punt de trobada on s’inicia cada sessió.

L’activitat té algun cost?

La Formació 3.0 és una activitat gratuïta.

Data d'actualització:  22.03.2018