• Imprimeix

Formació 3.0 per a motoristes

Vols participar gratuïtament en la formació per a motoristes en ruta a peu de carretera que imparteixen el Servei Català de Trànsit i Anesdor? Vols ser un motorista 3.0 i aprendre a conduir la teva moto amb més seguretat? A continuació t’expliquem com fer-ho:

El Servei Català de Trànsit i Anesdor, l’associació nacional d’empreses del sector dues rodes, imparteixen aquest 2017 una nova edició del programa Formació 3.0 per a motoristes a peu de carretera amb l’objectiu d’augmentar la seguretat viària d’aquest col·lectiu.

Concretament, es tracta d’una activitat formativa gratuïta que es fa en carreteres que els caps de setmana registren una alta concentració de motoristes, o bé en punts de la xarxa viària secundària on hi ha més risc d’accidentalitat, amb la finalitat que els motoristes en ruta milloreu la tècnica i augmenteu la seguretat al manillar.

Formació 3.0 compta també amb el suport dels Mossos d’Esquadra tant per al desenvolupament de la sessió formativa com per a la localització de l’espai més adequat. L’activitat es desenvolupa en obert, per a tots els motoristes que hi vulgueu participar amb el vostre vehicle, al llarg del matí a les ubicacions escollides.

Es realitzen recorreguts d’uns quinze minuts en què els instructors viaris us acompanyen i us enregistren els moviments, sempre amb el vostre consentiment. Posteriorment es visualitzen les imatges i els monitors aporten comentaris sobre la conducció amb l’objectiu de millorar els detalls que us permetin ser un usuari més segur i més complet. Quan finalitza l’activitat, els interessats rebreu la gravació i un full amb deu punts sobre l’estat tècnic de la motocicleta.

En les dues edicions anteriors ja hi han participat 698 motoristes, anima’t tu també a venir a les properes sessions! Per participar-hi no cal inscripció prèvia, només has de venir amb la teva moto a la carretera on fem l’activitat:

 

Formació 3.0 per a motoristes
Data d'actualització:  20.09.2017