• Imprimeix

Preguntes freqüents

Heu de fer-ho a través de l’adreça de correu electrònic formacioviaria@gencat.cat, indicant el NIF, el nom complet i quina és la vostra incidència.

 

En un termini de 24 hores rebreu, mitjançant un correu electrònic, un document PDF signat pel Servei Català de Trànsit que conté la sol·licitud amb el corresponent número d’entrada al Registre.

 

No cal que presenteu el justificant de pagament, però sí cal que pagueu dins del termini de la convocatòria. En cas contrari, quedareu exclòs de la convocatòria.

Si heu pagat a través de La Caixa, la confirmació del pagament arribarà al Servei Català de Trànsit passades unes hores. Torneu-ho a comprovar en 24 hores i si es manté el missatge de Pendent de pagament, envieu un correu electrònic a l’adreça formacioviaria@gencat.cat indicant el NIF, el nom complet i quina és la vostra incidència.

S’informarà de la publicació de la llista d’admesos i exclosos a la convocatòria mitjançant el web del Servei Català de Trànsit transit.gencat.cat. La llista es podrà consultar als taulells d’anuncis dels serveis territorials del Servei Català de Trànsit i també podreu comprovar la vostra situació a través del portal professorsviaria.gencat.cat al qual podreu accedir identificant-vos amb el NIF i la contrasenya que haureu rebut a la vostra adreça de correu electrònic.

Podeu demanar-ne una de nova a través del portal professorsviaria.gencat.cat.