Accés al contingut Accés al menú de la secció
Trànsit  > Informació viària
 

Informació viària

Us informem que per consultar l'estat del trànsit podeu trucar al 012
Fora de Catalunya: 902 400 012
Des de l'estranger: 00 34 902 400 012

 
Ofereix la informació completa de l'estat del trànsit mitjançant el Mapa Continu de Trànsit (MCT), incloent les càmeres del trànsit, les incidències viàries i els panells de missatge variable.
Informació en temps real de les incidències i afectacions de trànsit a la xarxa viària de Catalunya.
Calendari de restricció de proves i activitats esportives i recreatives que impliquen l'ocupació de vies interurbanes per a l'any 2014.
El Servei Català de Trànsit participa en l'elaboració de l'estudi EuroRAP, el qual valora la probabilitat de patir un accident amb morts i ferits greus en un tram concret de carretera, en funció del tipus de via i la intensitat mitja diària (IMD).
Facilita tota la informació que poden necessitar els professionals del transport.

Troba les possibles rutes per viatjar per carretera entre diversos municipis de Catalunya, Espanya i el Món. A les rutes que transcorren a Catalunya es superposen les incidències de trànsit actuals.

El Centre d'Informació Viària de Catalunya té com a funció principal informar els usuaris de l'estat del trànsit.
La velocitat variable és una eina de gestió del trànsit que permet modular la velocitat a la baixa en funció de les congestions, les incidències viàries, el mal temps i la contaminació. Des del 2009, diversos accessos a la capital catalana s'han anat equipant amb aquest sistema

Des del setembre de 2014, el carril bus-VAO de la C-58 entre Barcelona i Ripollet està obert en els dos sentits de la marxa permanentment per a tots aquells vehicles que estan autoritzats a utilitzar-lo. Amb aquest canvi es pretén assolir un canvi modal cap a una mobilitat més segura i sostenible.

Telèfons d'altres organismes relacionats amb la gestió del trànsit.