• Imprimeix

POLIS

Logo programa europeu POLIS

POLIS és una xarxa europea que té més de 65 ciutats i regions d'arreu d'Europa. POLIS promou la cooperació europea amb l'objectiu de facilitar l'accés a la investigació i a la innovació en el transport a les ciutats i regions.

El Servei Català de Trànsit participa activament a través de Grup de Treball "Mobility and Traffic Efficiency Working Group" on es debaten temes com els vehicles connectats i autònoms, totes les novetats de Sistemes Intel·ligents de Transport (ITS), així com restriccions de circulació per motius mediambientals, entre d'altres. Aquest grup de treball es reuneix unes 3 vegades/any.

A més, el Servei Català de Trànsit també participa a POLIS a través de la publicació d’articles a la revista ‘Thinking Cities’ (com per exemple l’article relacionat amb la inauguració de la remodelació del nou CIVICAT).

El Servei Català de Trànsit també participa en tallers de diferents projectes europeus de vehicle connectat i autònom, com per exemple els projectes europeus CODECS o MAVEN.

La participació del Servei Català de Trànsit és activa des del 1998

Enllaços relacionats

Data d'actualització:  09.11.2018